Erhvervsportræt af Vedbæk FOTO

OM FOTOGRAFEN

Velkommen til Vedbæk FOTO!

Jeg er en passioneret fotograf med en dedikation til at fange de mest mindeværdige øjeblikke i livet. Jeg forstår vigtigheden af at fange det perfekte billede, og jeg stræber altid efter at overgå mine kunders forventninger.

Som en enkeltmandsvirksomhed kan jeg tilbyde en personlig service til mine kunder. Jeg bruger min ekspertise og kreativitet til at skabe billeder, der ikke kun er smukke, men også meningsfulde. Uanset om du har brug for at forevige en særlig lejlighed, en familiebegivenhed eller erhvervsfotografering, så har jeg færdighederne til at skabe det perfekte billede for dig.

Jeg værdsætter personlige relationer og bestræber mig på at opbygge et tillidsfuldt og professionelt forhold til mine kunder. Jeg lytter til dine ønsker og behov, og sammen skaber vi den bedste fotosession eller fotoproduktion. Jeg er her for at hjælpe dig med at skabe varige minder og billeder, som du vil værdsætte i mange år fremover.

Jeg håber, at du vil tage dig tid til at udforske min portefølje og se nogle af de smukke billeder, som jeg har skabt for mine kunder. Hvis du har spørgsmål eller ønsker mere information, er du altid velkommen til at kontakte mig. Jeg ser frem til at arbejde sammen med dig og skabe det perfekte billede!

 

  • Faglig dygtighed
  • Professionel holdning til faget
  • Lave priser

Vi har været hos Lars for at få taget billeder af flere omgange. Først som højgravid for at få billeder af maven.. Det blev til en masse gode billeder af både mave, mor og far. Lars er meget professionel og super god til at komme med ideer til opstilling hvis man ikke lige selv har ideerne. Senest var vi for at få taget billeder af vores datter, på det tidspunkt 9 mdr., og også her er Lars rigtig god. Han er god til at skabe rammer som også et lille barn føler sig tilpas i og samtidig være meget professionel. Også her havde Lars rigtig gode ideer til forskellige setup. Det blev til mange skønne børne og familie billeder som vi er meget glade for. Det er bestemt ikke sidste gang vi har fået taget rigtig gode billeder der, og anbefaler ham gladeligt til andre..

Mvh Heidi og Tim

Jeg har brugt Vedbæk Foto i forbindelse med fotooptagelser til vores webside, og det produkt Lars Wenner leverer er af et højt niveau og bearbejdet på en super professionel måde.

Vi ved alle hvor vigtigt det er at kunne overlade tingene til andre og så blot få det færdige produktet leveret til fuld tilfredshed første gang, og den evne besidder Vedbæk Foto.

Der hersker ingen tvivl om at Lars Wenner er min faste fremtidige fotograf og vil på det kraftigste anbefale ham til alle, med brug for en professionel fotograf, såvel privat som erhvervsmæssigt.

Med venlig hilsen

Søren Hansen, Ejer

Brøndby Massage & Sportsklinik

Modelshoot modelfoto
Hej Lars 
Victoria havde en virkelig god og positiv oplevelse på shootet!
Du var virkelig god til at få hende til at slappe af (for hun var meget nervøs)
du var meget anerkendende overfor hende ifht.
Hendes alder, manglende erfaring og personlige grænser.
Hun udtrykker selv at hun synes det var en super god og
sjov oplevelse og hun er stolt af de fleste af billederne👍
Som forælder oplevede jeg en positiv og rar atmosfære og
du gjorde en lidt svær og anspændt situation, afslappet og tryg
Tak for det lars👍
Hilsen Annemette 

.