OM FOTOGRAFEN

Mit navn er Lars og jeg har altid været meget interesseret i foto og har beskæftiget mig med dette siden folkeskolen, hvor jeg havde foto som fag.

Jeg er meget perfektionistisk og afleverer altid et resultat jeg kan være stolt af. Mine kunders mening og tilfredshed betyder alt for mig, så hos mig har kunden altid ret.

Mit studie ligger i Måløv og er dejligt stort og lyst. Her er der rig mulighed for at lave de flotte studie fotos man ser i blade og andre steder. Det er utroligt vigtigt at man som fotograf kan styre lyset 100% når man ønsker at opnå bestemte stemninger i et billede.

Jeg udfører også opgaver for div. myndigheder som f.eks. brandvæsner og er fast fotograf på Fagbladet BRANDPUNKT. Dette har givet mig en stor erfaring i at komme med kreative ideer og løsninger på foto opgaver.

  • Faglig dygtighed
  • Professionel holdning til faget
  • Lave priser

Vi har været hos Lars for at få taget billeder af flere omgange. Først som højgravid for at få billeder af maven.. Det blev til en masse gode billeder af både mave, mor og far. Lars er meget professionel og super god til at komme med ideer til opstilling hvis man ikke lige selv har ideerne. Senest var vi for at få taget billeder af vores datter, på det tidspunkt 9 mdr., og også her er Lars rigtig god. Han er god til at skabe rammer som også et lille barn føler sig tilpas i og samtidig være meget professionel. Også her havde Lars rigtig gode ideer til forskellige setup. Det blev til mange skønne børne og familie billeder som vi er meget glade for. Det er bestemt ikke sidste gang vi har fået taget rigtig gode billeder der, og anbefaler ham gladeligt til andre..

Mvh Heidi og Tim

Jeg har brugt Vedbæk Foto i forbindelse med fotooptagelser til vores webside, og det produkt Lars Wenner leverer er af et højt niveau og bearbejdet på en super professionel måde.

Vi ved alle hvor vigtigt det er at kunne overlade tingene til andre og så blot få det færdige produktet leveret til fuld tilfredshed første gang, og den evne besidder Vedbæk Foto.

Der hersker ingen tvivl om at Lars Wenner er min faste fremtidige fotograf og vil på det kraftigste anbefale ham til alle, med brug for en professionel fotograf, såvel privat som erhvervsmæssigt.

Med venlig hilsen

Søren Hansen, Ejer

Brøndby Massage & Sportsklinik

Modelshoot modelfoto
Hej Lars 
Victoria havde en virkelig god og positiv oplevelse på shootet!
Du var virkelig god til at få hende til at slappe af (for hun var meget nervøs)
du var meget anerkendende overfor hende ifht.
Hendes alder, manglende erfaring og personlige grænser.
Hun udtrykker selv at hun synes det var en super god og
sjov oplevelse og hun er stolt af de fleste af billederne👍
Som forælder oplevede jeg en positiv og rar atmosfære og
du gjorde en lidt svær og anspændt situation, afslappet og tryg
Tak for det lars👍
Hilsen Annemette 

.